dissabte, 9 de gener del 2016

Bon any nouuu!!!!

Bon any nou a tots!!!

Ja portava unes setmanes sense fer cap entrada al blog, no per un altre motiu que per la poca "activitat" que hem tingut aquests dies de festa. Amb en Youns ens hem vist un parell de vegades durant els últims 20 dies, encara que sense fer cap activitat rellevant que ens portés a fer un escrit.

Per aquest motiu hem esperat al dia d'avui per resumir una mica com han anat aquestes trobades.

Començarem pel dia del tió, i és que, vam decidir fer una volta per La Bisbal plegats, cap al vespres, per xerrar sobre com estàvem cadascú de nosaltres, com estaven anant els estudis, i com veiem els dies festius que se'ns apropaven. Tot va anar molt bé, un bonic passeig per la vil·la, plena de llums i colors per la festivitat nadalenca, acabant la trobada amb un petit detall embolicat en paper de regal (material escolar), per tal que el meu amic tingui més varietat alhora de prendre apunts i treballar a classe.

Un altre dia vàrem quedar per decidir quin dia anàvem a veure un partit del Girona F.C., el qual va ser programat pel dia 4/01/16. Amb la importuna intervenció de l'atzar, fent que en Youns es posés malalt amb grip, tot just el dia abans d'anar al camp del Girona. Espero que ens sigui possible anar-hi un altre dia per treure'ns l'espina. ^_^

Ara hem dit de que el pròxim dia el trii ell, ja que fins ara he estat jo qui ha pres la iniciativa per quedar i resto a l'espera del dia que es posi en contacte amb mi.

Espero que estigueu tots molt feliços i que hàgiu entrat en aquest nou any amb molta il·lusió i esperança.

Salut per tothom.

Adrià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada